CONVENIS

CONVENIS DE CÀRITAS ARXIPRESTAL SOLSONA-MORUNYS

 

Conveni amb l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal del Solsonès, per a desenvolupar i gestionar conjuntament el Pla d’Emergència Social del Solsonès amb Càritas Arxiprestal Solsona-Morunys i també amb el suport de Creu Roja el Solsonès  (2009 fins a l’actualitat).


Conveni amb el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, a través de les subvenció extraordinària atorgada a Càritas Arxiprestal Solsona-Morunys, per al desenvolupament d’atenció a les famílies en situació de vulnerabilitat social, especialment a aquelles que tenen infants a càrrec, per a l’any 2015.


Conveni amb el Departament de Benestar Social i Família, Direcció General per a la Immigració de  la Generalitat de Catalunya, a través de les subvencions atorgades a Càritas Arxiprestal Solsona-Morunys, per al programa d’Immigració els anys 2011, 2012, 2013, 2014 i 2015.


Conveni amb l’Ajuntament de Solsona i Consell Comarcal del Solsonès, amb la subvenció del cost del lloguer del local del Rebost Solidari de Càritas Arxiprestal Solsona-Morunys (2015).


Conveni amb la Fundació Volem Feina amb la col·laboració amb el transport i la recollida dels aliments frescos als establiments col·laboradors del Rebost Solidari de Càritas Arxiprestal Solsona-Morunys  (2013 fins actualitat).


Conveni amb l’Ajuntament de Guixers per la col·laboració amb el Rebost Solidari de Càritas Arxiprestal Solsona-Morunys, aportant una part important del material necessari com és un congelador (2013).


Col·laboració de Rotary Club amb el Rebost Solidari de Càritas Arxiprestal Solsona-Morunys, aportant una part important del material necessari com és una nevera (2013).


Conveni amb el Consell Comarcal del Solsonès, amb l’aportació per part de Càritas Arxiprestal Solsona-Morunys de la caseta d’eines per als Horts Solidaris “Vinyet” i expedicions de títols de cessions de parcel·les als sol·licitants.


Conveni amb el Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, per a la subvenció atorgada l’any 2011 en matèria d’acció social.


Conveni amb el Consell Comarcal del Solsonès per a la subvenció atorgada a Càritas Arxiprestal de Solsona-Morunys per al programa d’Immigració, Assessorament legal, l’any 2011.


Contracte de cessió a precari amb l’Associació “Vint-i-quatrena de la Mare de Déu del Claustre” del local, planta baixa, al carrer de Sant Roc 4, on s’ubica el despatx de Càritas Arxiprestal.